Normal view MARC view

La cuisine préhistorique [Ouvrage] / Alain Bernard ; avec la collab. de Marylène Patou-Mathis

Main Author: Bernard, Alain ((1948-....)) Secondary Author: Patou-Mathis, Marylène ; Leyssales, Jacques ; Pajot, MarcelLanguage: français. Publication: Périgueux : Fanlac, 1992 Description: 45 p. : couv. ill. en coul., ill. ; 21 cmISBN: 2-86577-161-X.Public: Tous publics.Subject: Alimentation préhistorique | Hominidés fossiles | Préhistoire | Périgord | alimentation | cuisine | cuisine préhistorique | vie quotidienne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Call number Status Date due
Bibliothèque Municipale Bergerac
930 BER Available
Bibliothèque Municipale Montignac
930 Available
Centre Départemental de Documentation Pédagogique
Available
Musée National de Préhistoire
009507MNP CLE2-R - BR 1672AD Available

Tous publics

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.